Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı sima katkısızlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve uygun eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Konstrüksiyonda mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının öbür bölgelere yayılmasını kösteklemek yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en Yangın Kapısı akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin taliı silsile, yangın kapıları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi özge yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı alırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

- İnternet sitesinin emeklevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page