Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken sair taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Yangın kapısı pek ve dayanıklı bir dokumaya sahiptir ve çabucak dokunca görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar alışverişlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından yardım alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Binalarda sınırlı standartlarda taraf alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın çıkış kapısı istanbul Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Bu doğrultuda büyüklük bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girizgâhlere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında avlu kurtarıcı olabilseler de hırsızlık başlangıçimleri muhtevain ciddi olabilirler.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında su taşkını ve hareket üzere özge katıksız afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page